facebook tracking

Året som gått

Fredrik-Jansson.jpg

När jag sätter mig ner och funderar över hur året 2018 varit inser jag hur mycket som har hänt, förutom den varmaste sommaren på mannaminne.

Här ett axplock vad som hänt hos oss på Systemstöd under året. Vi startade i juni ett traineeprogram för Aya AbdulridhaSankhero Odisho och Wilmer Jensen Sternehäll. Under hösten har de fått utbildning, tid för självstudier, besöka partners och vara med i olika kundprojekt mm för att nu i slutet på året göra sin examen. En examen som består av att sätta upp ett helt nytt företag med dess processer inom främst logistik och ekonomi.
 
I maj ersattes Personuppgiftslagen med GDPR som reglerar behandling av personuppgifter. I samband med detta utvecklade vi en lösning som hjälper er att hantera GDPR kraven på gallring och anonymisering av information i Jeeves ERP. Du läser mer om lösningen här >>

Vår tillväxt i kunskap, erfarenhet och nya kollegor har fortsatt. Flera erfarna Jeeves konsulter har börjat på Systemstöd, bland annat hos Systemstöd i Jönköping där vi hälsade Pär Sjölin och Johan Tell välkomna under året.

För att svara på det ökade intresset och efterfrågan av tjänster och support kring Jeeves ERP samt Sage X3 affärssystem öppnade vi under våren kontor i Göteborg

Verksamheten i Göteborg leds av Tirane Izetovska som har lång erfarenhet av affärssystem och affärskritiska applikationer, bland annat Jeeves ERP och PaletteInvoice. 
Sammantaget ger nya kollegor, trainees och kontor i Göteborg att vi stärker våra resurser ytterligare kring både Jeeves ERP och Sage X3. Extra roligt är att redan nu veta att flera kompetenta kompisar kommer att ansluta till Systemstöd i början på 2019.

I slutet av mars blev Systemtöd utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018 för fjärde året i rad av Great Place To Work®. Systemstöd kom på 5:e plats på listan Sveriges bästa arbetsplatser i organisationer med 20-49 medarbetare med motiveringen:

"Lyhörd organisation gentemot medarbetare och omvärld. Det finns en allmän välvilja och en vilja att förstå och tillåta alla medmänniskor att vara som de är."

 

Dessutom korades i juni Europas Bästa Arbetsplatser 2018 i Aten, där Systemstöd placerade sig på en 12:e plats på listan över Europas Bästa Arbetsplatser i organisationer med upp till 50 medarbetare. 

Vi arbetar vidare med att utveckla Systemstöd, enligt vår vision "Sveriges Bästa Arbetsplats".

För snart tre år sedan påbörjade vi arbetet att introducera ett nytt affärssystem på den svenska marknaden, Sage X3. Idag används Sage X3 av ett tiotal företag i Sverige som till exempel KraftpojkarnaEPC SverigeBetter SchelterPanda Security och Strandberg Guitars.

Historien bakom Strandberg Guitars läser du mer om här >>

Nyligen etablerade vi ett samarbete med Scancloud för att kunna erbjuda marknadens effektivaste lösningar för digital hantering av alla fakturor, både kundfakturor och leverantörsfakturor. Mer information kommer, men vill du redan nu läsa om lösningen gör du det här >

Slutligen vill jag passa på att önska dig en riktig god jul och ett gott nytt år!

Hälsningar
Fredrik Jansson, Aktiebolaget Systemstöd

 

Jobbar du redan på Aktiebolaget Systemstöd?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@maria.cole@systemstod.se
 • Anders Hedman
 • Anders Lindblad
 • Andreas Eriksson
 • Andreé Antfolk
 • Anna Svärd
 • Aya Alwan
 • Carl Otterheim
 • Charlotte Andersson
 • Charlotte Wenestam
 • Dan Wimble
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor